Cumhuriyet'in 100. Yılında Bağımlılıklardan Uzak Özgür Gençlik Paneli
6 Kasım Pazartesi Günü Saat 09.30'da Mehmet Akif Ersoy Salonu'nda gerçekleşen panelin ayrıntılaına ulaşmak için tıklayınız.
Cumhuriyetin İlk 100 Yılında Sosyal Hizmette Gündem: Psikopatoloji
30 Ekim Pazartesi Günü Saat 13.30'da Tuğrul Çubukçu Salonu'nda gerçekleşen panelin ayrıntılarına ulaşmak için tıklayınız.
Toplum ve Sosyal Hizmet Dergisi Covid 19 Özel Sayısı
Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN ve Doç. Dr. Nur Feyzal KESEN'in özel sayı editörleri olduğu Toplum ve Sosyal Hizmet Covid 19 Özel Sayı tam metnine ulaşmak için tıklayınız
ÖNEMLİ | Ders kayıt işlemleriyle ilgili tüm öğrencilerimizi ilgilendiren duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Değerli öğrencilerimiz,

Ders kayıt işlemlerine ilişkin yaşanan teknik aksaklık nedeniyle her öğrencimizin kendi programını yeniden gözden geçirmesi ve gerekli değişiklikleri yapması gerekmektedir. Bölümümüz web sayfasında yayınlanan Ders Dağılım Çizelgesi ve Ders Programı günceldir, tüm kontrollerinizi bu listeleri dikkate alarak yapmanız gerekmektedir.

Ders programınızda aşağıdaki dersler yer alıyorsa bu dersleri silmeniz gerekmektedir. Bu dersler 2023-2024 Güz Döneminde açılmayacaktır.

SHO217 Sosyal Hizmet Araştırması I - 03 Şube (Bu dersin 01 veya 02 şubesini seçebilirsiniz.)

SHO383 Toplumsal Kalkınma ve Sosyal Hizmet

SHO356 Uygulamalı Araştırma I - 13 Şube (Bu dersin 01-12 arasındaki şubesini seçebilirsiniz.)

SHO356 Uygulamalı Araştırma I - 14 Şube (Bu dersin 01-12 arasındaki şubesini seçebilirsiniz.)

SHO356 Uygulamalı Araştırma I - 15 Şube (Bu dersin 01-12 arasındaki şubesini seçebilirsiniz.)

SHO475 Okul Sosyal Hizmeti